maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hengissä ollaan...

...vaikka oonkin varmaan huonoin bloggaaja ikinä ja postauksien tahti on ollut viime aikoina hävettävän hidasta. Mutta mulla on ollut viime viikko tosiaan ihan oikeaa koulua (huhhhuh!) ja nyt painaa päälle kaikki vuoden viimeiset kouluhommat ennen kesätöiden aloittamista. Kaikki viimeiset kouluhommat olisi puristettava edes jotenkuten kasaan tällä viikolla, koska ensi viikolla on myös vappu (okei, alkaa se meillä jo itseasiassa keskiviikkona), ja tarkoitus olisi lähteä miehen ja siskon kanssa moikkaamaan kavereita Lappeenrantaan. Lappeenrannassa järjestettävästä Suomen pisimmästä vapusta on kuultu sen verran jo juttua, että pakko lähteä itsekin katselemaan paikan päälle millaisen menon teekkarit ovat tänä vuonna saaneet aikaan!

Mutta tosiaan, tässä ei ole oikein ehtinyt paneutua kokkailuun tai leipomiseen sen suuremmin. Simat laitoin tulemaan vappua varten viime perjantaina ja ne odottelevat nyt valmistumistaan tuolla parvekkeella. Pari viikkoa sitten kylvetyt yritkin ovat alkaneet nousta pintaan, pikkuhiljaa mutta kuitenkin! Vappumunkit on tänäkin vuonna tarkoitus väsätä, mutta vielä en tiedä missä välissä tämän suunnitelman aion toteuttaa.
Simat pullotettuina parvekkeella


Ainiin, pakko vielä hehkuttaa että ihanaa kun kevät on nyt vihdoin täällä ja lumet melkein kokonaan kadonneet. Viime viikon vesisateet vei niin pahasti lokakuun ja sateisen syksyn tunnelmiin, että melkein unohdin että on kevät. Mutta kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee, jeeeee!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Leskenlehtiä eilisen lenkkipolun varreltaEi kommentteja:

Lähetä kommentti