tiistai 22. tammikuuta 2013

Nakit ja muusi

Tänään oli sellainen olo että pitää saada perunamuusia. En tiedä miksi, koska en ole sitä pitkään aikaan kaipaillut. Meillä lapsuudessa kuitenkin perunamuusia syötiin muistikuvieni mukaan aika usein ja kuuluu se vissiin miehenkin suosikkeihin. Lapsuudessa (ja edelleenkin) Mummin perunamuusi ihan oli parasta koska siinä oli paljon enemmän voita kuin äidin tekemässä muusissa.
Kaupassa mietin mitähän tuon muusin kanssa nyt sitten tekisi ja käteen tarttui nakkipaketti. Eli siis niin perus arkiruokaa kuin vaan voi olla, mutta maistui ihan hyvälle näin hyvin hyvin harvakseltaan syötynä. Perunamuusiin heitin vielä jääkaappiin lojumaan jääneen bataatin. Näihin ruokiin tuskin tarvitsee ohjeita sen enempää kirjoitella. Perunamuusiin maitoa, suolaa ja voita tulee maun mukaan, siten että koostumuksesta ja mausta tulee toivotunlainen. Perunoita laitoin muusiin 5 yhden keskikokoisen bataatin kanssa.

Helmikuussa lupaan kyllä päivittää jotain hieman mielenkiintoisempaakin luettavaa :D Onhan silloin esimerkiksi laskiainen ja miehen ja omatkin syntymäpäivät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti