tiistai 8. tammikuuta 2013

Kanakastiketta ja pinaattituorepastaa

Ihan aluksi on pakko nyt tanssia pikku voiton tanssit kun H auttoi mua ja blogi sai vihdoin ja viimein kuvan tuonne yläpalkkiin. Tsiisus että tälläiset tekniset jutut voi tuottaa ongelmia meikäläiselle. Onneksi on viisas ja teknisesti huomattavasti minua lahjakkaampi mies, joka osaa nää(kin) hommat.

Eilen kaupassa mietin mitä tänään syötäisiin. Ajattelin tehdä kanapastaa, ja päädyin miettimään tuorepastahyllyn kohdille mitä pastaa sitä sitten tehtäisiin. Löysin X-tran pinaattituorepastaa, joka osoittautui tosi miellyttäväksi (ja aika hauskan väriseksi) uudeksi tuttavuudeksi. Hinta miellytti mua myös. Kanapastaan viskasin kaikkea mitä kaapista löytyi. Jääkaappiin oli jäänyt lojumaan aurinkokuivattuja tomaatteja iso purkki joten ne päätyivät myös sekaan. Ja maku oli musta aika ok!

Kanakastike (3-4:lle):
3 kanan rintafilettä
2 valkosipulinkynttä
aurinkokuivattuja tomaatteja(maun mukaan)
fetaa(maun mukaan)
tuoretta basilikaa
2,5 dl ruokakermaa
mustapippuria
suolaa
sitruunapippuria tai valkosipulipippuria

Paista kanan rintafileet oliiviöljyssä, ja mausta ne suolalla, ja pippurilla. Pilko ne kuutioiksi leikkuulaudalla ja laita takaisin pannulle. Lisää sekaan pilkotut fetat ja aurinkokuivatut tomaatit sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Lisää lopuksi ruokakerma ja anna hautua pannulla kannen alla n.10min pienellä lämmöllä, tarkista maku. Keitä tuorepastaa 4-5 min kiehuvassa vedessä. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti