maanantai 25. helmikuuta 2013

Viime viikon herkuttelut

Viime viikolla meillä oli vieraita Helsingistä, nimittäin pikkusisko ja sen opiskelukaveri. Tehtiin me jotain perusruokia kotona ihan itsekin, mutta käytiin myös ulkona vähän herkuttelemassa. Maanantaina päädyttiin lukuhetkien jälkeen Fontanaan kahville ja lounaalle. Syötiin aluksi ihanat bagelit, jotka oli muuten tuplasti paremmat kuin esimerkiksi Arnoldsin (vaikka hyviä nekin on!). Bagelit oli niin isot ja herkulliset että menen kyllä syömään sellaisen pian uudelleen. Hintakaan ei olltu paha, 6,90. Bageleiden jälkeen jaksettiin vielä herkutella vähän lisää, ja otettiin kolmeen pekkaan kolme kakkupalaa maisteltavaksi. Kakut suorastaan huusi meitä, eikä osattu päättää mitä lajia otettaisiin joten otettiin yksi jokaista lajia; mustikkajuustokakkua, omena-marenkipiirakkaa ja suklaakakkua.
Istagram kuvaa herkutteluhetkistä Fontanassa
Voittajaksi kakuista valikoitui ehkä omena-marenkipiirakka jota tulen kyllä kokeilemaan itsekin tulevaisuudessa. Jos en ole vielä muuten hehkuttanut Fontanaa tarpeeksi, suosittelen sitä kaikille! Sekä turkulaisille, että niille jotka tulevat Turkuun käymään ja etsivät hyvää kahvilaa/ravintolaa. Ruoka on hyvää, suht edullista ja sitä on aina riittävästi!

Tiistaina käytiin lounalla Stockmannilla, se on yksi mun lemppari lounaspaikoista Turussa. Siellä salaatit on mun ehdoton herkku, niihin kun saa itse valita lisukkeita, jyviä, siemeniä ja leipää. Eikä hinnatkaan musta ole ihan hirvittäviä laatuun ja annoksen kokoon nähden.

Nyt pitää kyllä ehkä pikku hiljaa alkaa rajoittaa tätä ulkona syömistä (ja shoppailua ja ja ja) vaikka se olisikin tosi kivaa, koska opiskelijabudjetti nyt on mitä on. Me ollaan vaan siskojen ja miehenkin kanssa sellaisia herkkupeppuja että välillä on vaan pakko päästä ulos syömään...

Stokkan keskikokoinen salaatti katkaravuilla ja kanalla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti