maanantai 15. heinäkuuta 2013

Perunasalaatti

Huhhei, viikonloppu meni niin vauhdilla ohi etten ehtinyt päivittämään torstaina kokeiltua perunasalaattiakaan tänne blogin puolelle. Viikonloppu meni hujauksessa polttarijuhlintojen merkeissä. Meille sattui niin upea sää ja muutenkin kaikki meni niin hyvin että ei voi kyllä valittaa.  Morsian nautti (ainakin toivottavasti :D)vaikka päivään kuului myös jännitystä ja ehkä jopa muutama pelottava hetki. Kaikilla oli hauskaa ja naurua riitti :)

Torstain iltapalaksi teimme miehen kanssa perunasalaattia. En ole aiemmin ollut kovinkaan suuri perunasalaattien fani, mutta kun Maija blogissaan oli päivittänyt niin simppelin ja hyvän kuuloisen ohjeen, oli sitä pakko kokeilla itsekin. Ja hyväähän siitä

tuli, joten siitä vaan kaikki muutkin kokeilemaan.


Perunasalaatti

vajaa kilo perunoita
pari kesäsipulia
puolikas omena
n. 1 dl sinappikurkkusalaattia (tai suolakurkkuja ja sinappia)
1 prk kermaviiliä
ripaus suolaa ja pippuria


Pilko jäähtyneet perunat ja omena. Silppua sipuli. Sekoita kurkkusalaatti ja kermaviili keskenään ja sekoita sitten kaikki ainekset. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Anna tekeytyä kylmässä hetki.

2 kommenttia:

  1. Teen vähän samantyylistä, mutta laitan kermaviiliin tzatziki-kastikaineet ja hiukan paistettua pekonia joukkoon. On meidän poikien suosikki. Perunasalaatit on kyllä tosi hyviä ja hienot kuvat olet napannut :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitti vinkistä! Seuraavalla kerralla kokeillaan pekonin ja tzatzikin kanssa :)

      Poista