torstai 4. heinäkuuta 2013

Jämäpastaa

Pari päivää sitten olin kaupungilla ja näin jokivarressa Pop-up kojun nimeltä"sushia ja shampanjaa". Päätin siinä hetkessä että takaisin tullessa nappaan sushit matkaan ja vetäisen ne lounaaksi jokirannassa. Kuvitelkaa siis pettymykseni kun takaisin tullessani kysyin susheja kojusta ja tyttö tiskin takana sanoi: "tänään meiltä saa vaan shampanjaa, sushit tulee myyntiin vasta huomenna". Oh well. Ei siis sushia mulle. Jäljelle jäi vaan järjetön nälkä.

En jaksanut lähteä kävelemään enää keskustaan kauppaan, vaan mietin kuumeisesti mitä jääkaapista löytyisi. Mieleen tuli ainakin yksi paistettu kananrinta, mozzarellapallo ja tomaattimurskaa.Ja näin syntyi tämä pasta.

P.S Lauantaina alkaa tämän kesän "häärumba". Oikeasti on tosi ihanaa että meillä menee monet ystävät naimisiin! Ja me päästään vieraiden roolissa maistelemaan ihania hääruokia ;)


Kanapasta

paistettua kananrintaa
tomaattimurskaa
valkosipulin kynsi
punasipulia
yrttejä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
mozzarellaa
spagettia

Paista kananrinnat ja pilko ne. Keitä spagetit. Pilko sipulit pieniksi, ja kuullota niitä hieman oliiviöljyssä ja lisää joukkoon tomaattimurska. Mausta kastike ja sekoita joukkoon pilkotut kanat. Sekoita lopuksi keitetyt spagetit kastikkeen joukkoon ja nostele lautasille. Pilko tai revi mozzarellasta paloja ja lisää ne pasta-annoksiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti