keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kotiseutumatkailua

Tällaista tänään ja eilen! Tänään käytiin myös kansainvälisillä ruokamessuilla, ja ne oli siis niin mun juttu. Maistiaisia ja kadut täynnä kaikenmaailman herkkuja. Jos ois enemmän rahaa oisin varmaan raahannut kassikaupalla kaikkea kotiin. Me tyydyttiin kuitenkin ostamaan vaan vähän suklaata ja leivoksia. Noi ruokamessut on Aurajoen rannassa muuten lauantaihin saakka, joten sinne vaan herkuttelemaan.



Tuota edellä olevaa musiikkiteatteripätkääkin suosittelen tosi lämpimästi! Musiikki oli loistavaa, juonikin ihan hauska ja kevyt. Ei taaskaan vaan maltettu olla kiltisti paikallamme katsomossa, vaan kas kummaa siellä me jorattiin lavalla poikien kanssa jo ennen väliaikaa ;)


 Sitten seikkailtiin vähän Turun Linnassa, ja löydettiin yks tollanen näpskä linnanneitokin.


Jokella ei matkustettu, mutta sen vedessä liikkuvalla veikalla Jakkella vedettiin Aurajokea edestakaisin. Se on muuten Turussa tämän kesän ykkösjuttu, lautta seilaa tosiaan Tintån ja Suomen Joutsenen väliä (pysähtyy myös tosi kivasti ihan meidän kodin edessä) ja maksaa vain 4€ per päivä (perhelippu 10€). Ainiin ja onhan siellä joo myös A-oikeudet, ihan kiva.

2 kommenttia:

  1. Kotiseutumatkailu on monesti hyvin antoisaa, eikä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, täällä rannikolla tuon voi ottaa ihan sananmukaisesti :D

      Poista