maanantai 22. heinäkuuta 2013

Illallinen Ukkopekalla kuvien muodossa

Perjantai-iltana hyppäsimme kummitätini ja miehen kanssa Höyrylaiva Ukkopekan kyytiin. Se kuljetti meitä tunnin verran Loistokarin saarelle, jossa meille oli tarjolla saaristolaisbuffet ja sen jälkeen vielä laituritanssit. Menomatkalla ruokahalun herättäjänä toimi pienet saaristolais tapakset.

Maisemat oli huikeat ja tunnelma haitarimusiikin soidessa leppoisa. Mikäli tulet Turkuun, etsit hyvää ruokaa ja haluat nähdä muutakin kuin tuomiokirkon, joen ja torin suosittelen tätä reissua ihan ehdottomasti! Ruoka oli aivan taivaallisen hyvää ja vaihtoehtoja oli mielettömästi. En osaa edes kuvailla kuinka täydellisen suolaista tuo lohi oli.


Suosittelen kuitenkin varaamaan reissuun mukaan riittävästi vaatetta ja rentoa mieltä, sillä tuuli Loistokarilla oli sen verran kova että Ukkopekan tarjoamat armeijatakit tulivat todella tarpeeseen ja lautasista sait pitää kaksinkäsin kiinni syödessä. Me jätettiin laituritanssit suosiolla väliin ja keskityttiin nauttimaan saaristomaisemista ja poseeraamaan kameralle.

Mitähän ihmettä meitsi säätää? Tuuli ainakin on laittanu nätiks mun tukan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti