sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tapas ilta

Eilen iltapalaksi tarjoiltiin erilaisia tapaksia. Tapaksia voi tarjoilla alkupaloina tai iltapalana, ja niihin sopii melkein mitkä tahansa makkarat, kinkut, hedelmät ja marinoidut vihannekset. Meillä oli tarjolla muutamaa erilaista juustoa, marinoituja katkarapuja, basilikakanaa, marinoituja valkosipulin kynsiä, aurinkokuivattuja tomaatteja, kirsikkatomaatteja, mozzarellalisuketta, hunajamelonia ja viinirypäleitä. Hyvä punaviini kruunaa tapasillan!

Kanat:
broilerin rintafilettä
oliiviöljyä
sitruunapippuria
sitruunan mehua
tuoretta basilikaa
(Paista kanat, pilko ja mausta)

Mozzarella lisuke:
turkkilaista jugurttia
mozzarellaa
chilikastiketta
suolaa
pippuria
oliiviöljyä
(Sekoita kulhossa turkkilainen jugurtti, revitty mozzarella, mausteet ja öljy)

Marinoidut katkaravut:
katkarapuja
limen mehua
valkosipulirouhetta
mustapippuria
oliiviöljyä
(Sekoita aineet keskenään ja anna marinoitua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti