keskiviikko 1. elokuuta 2012

Lihapullapasta

Pasta on yksi ruoista, joita teen melko usein, koska se on tosi nopeaa. Lihapullapastakin on siitä kivaa, että lihapullat voi tehdä vaikka etukäteen pakkaseen. Pastana käytän täysjyväspagettia. Lihapullien tekoon tuskin ohjetta tarvitsee tänne laittaa (?!), mausteiksi pulliin laitoin vain pippuria, suolaa, hieman valkosipulia, ja aromatia.

Lihapullakastike:
n.3dl tomaattimurskaa
1rkl oliiviöljyä
0,5dl vettä / punaviiniä
1-2 valkosipulin kynttä
tuoretta basilikaa
pippuria
suolaa
ripaus chiliä
+ muita mausteita maun mukaan

Kastikkeen kannattaa antaa maustua ja hautua pienellä lämmöllä n.30 min kun lihapullat on lisätty kastikkeeseen, jotta maut tarttuvat myös lihapulliin. Lihapullapasta maistuu ehkä parhaimmalta punaviinin kanssa nautittuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti