Mustikka-Juustokakku
Pohja:
200g voita
1dl sokeria
4dl vehnäjauhoja
2 munaa
Täyte:
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
150 g crème fraîchea
1 1/3 dl sokeria
4 luomukananmunaa
2 tl vanilja-aromia
2 tl sitruunamehua
Päälle kourallinen mustikoita
Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin tiukasti.
Sekoita pohjan aineet keskenään ja laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Sekoita kulhossa tuorejuusto, ranskankerma, sokeri ja vanilja-aromi. Vatkaa sitten munat joukkoon yksi kerrallaan. Lisää lopuksi sitruunamehu ja sekoita. Painele pohja tasaisesti vuokaan pohjalle sekä reunoille. Kaada täyte vuokaan, ja lisää lopuksi kourallinen mustikoita pinnalle. Paista juustokakkua n.55 min 175 asteessa. Anna valmiin kakun jäähtyä vuoassa jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti