Tortillavuoka:
8 tortillalettua
400g jauhelihaa
taco maustetta
suolaa
mustapippuria
1 purkki tomaattisalsaa(+ halutessasi hiukan tomaattimurskaa, itse laitoin n.1dl yrteillä maustettua tomaattimurskaa)
1 punasipuli
1 pussi maissia
1 paprika
1 fetajuustopala
1dl ruokakermaa
mozzarellajuustoraastetta
Ruskista jauhelihat öljyssä ja mausta se tacomausteella, suolalla ja pippurilla. Kuutioi paprikat, punasipuli, sekä fetajuusto. Lisää paistettun jauhelihan sekaan salsa (ja tomaattimurska), sekä pilkotut vihannekset, maissi, 3/4dl ruokakermaa ja fetajuusto. Hauduta aineksia korkeareunaisella paistinpannulla sen aikaa, että feta alkaa hiukan sulaa. Täytä sitten tortillat täytteellä, leikkaa puoliksi ja asettele pystyasentoon vuokaan. Kaada loppu ruokakerma sekä reilusti juustoraastetta tortillojen päälle. Paista vuokaa n.15 min 200 asteessa uunissa. Laita vuoan päälle foliota mikäli pinta alkaa näyttää liian ruskistuneelta. Tarjoile vaikkapa raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti