lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulufiilistä ja Sushia

Eilen kävimme siskoni ja ystäväni kanssa Helsingissä hakemassa joulufiilistä Vanhan joulumyyjäisistä ja kävimme me myös herkuttelemassa lounasta Stockkalla ja sen jälkeen kahvilla Kalevankadun Kuppi&Muffini kahvilassa. Myyjäset olivat ihan huiput, joka puolella näkyi vaikka mitä kivaa käsityötä ja ihmiset olivat joulutunnelmissa. Itselleni ja K:lle tarttui mukaan ihanat heppakorut, heppatyttöjä kun ollaan. Olisi ihana osata itsekin tehdä käsillään jotain tuollaista, mutta minulla on kyllä noissa hommissa ollut aina ihan kaksi vasenta kättä.


Kuppi&Muffini oli meille kaikille uusi tuttavuus kahvilana, mutta voin suositella kyllä mukavaa, tunnelmallista ja pientä kahvilaa kaikille. Itse söin pistaasi-tummasuklaa cupcaken ja oli kyllä aivan ihanan tuhtia ja suklaista. Palvelu oli myös ihanan iloista ja ystävällistä, joten menisin kahvilaan ehdottomasti uudelleenkin.Illalla tulimme takaisin maalle ja luvassa oli sushi-ilta! NAM! Tällaista tosi perinteistä suomalaista jouluruokaa meillä näin joulun alla ;) Mutta musta on kyllä mukava syödä joulun alla myös ihan muita kuin jouluruokia, niihin kyllästyy kuitenkin aika nopeasti. Nigireistä tuli pyöriteltyä melkoisia jättipalloja, joten ensi kerralla ymmärretään laittaa vähän vähemmän riisiä peliin. Sushia tehtiin suunnilleen tällä samalla ohjeella, mutta riisinkeitossa kannattaa kyllä seurata ihan riisipaketin ohjetta!


Tänään edessä ja vähän jo takanakin onneksi on joulusiivous, ja sukulointia. Illalla menemme perinteisille jouluglögeille kummitädilleni. Kyllä tämä joulunaika on vaan mukavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti