5 Torttulevyjä
n.200g kylmäsavulohta
1 paketti tuorejuustoa (ruohosipuli, valkosipuli, yrtit)
1dl ranskankermaa
tilliä
1rkl sitruunamehua
sitruunapippuria
Ota torttutaikinalevyt sulamaan. Tee taikinoista tähtiä, voitele ne ja paista 200 asteisessa uunissa 5-10 min. Hienonna n. 1/3 kylmäsavulohesta pieneksi silpuksi, ja kaada kulhoon. Sekoita kulhoon myös tuorejuusto, ranskankerma, hienonnettua tilliä sekä mausteet. Laita jääkaappiin tekeytymään n.15 minuutiksi. Laita jäähtyneiden torttujen päälle reilu ruokalusikallinen tahnaa, ja leikkaa lohesta vielä siivu päälle koristeeksi. Voit laittaa tilliä vielä lohen päälle antamaan väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti