tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kanapasta

Tänään ruokalistalla oli kanapasta. Tein samankaltaista pastaa jo muutama kuukasi sitten, mutta en muistanut sitä tänne päivittää, ja maku oli kuitenkin niin hyvä, että päätin nyt korjata tämän virheen. Käytin pastan "kastikkeeseen" kanan lisäksi parsakaalia sekä aurinkokuivattuja tomaatteja. Aiemmalla kerralla laitoin myös fetaa pieninä paloina, tässä pastassa fetapaloja ei kuitenkaan ollut, koska en muistanut fetaa kaupasta ostaa. Ohjeen määrät ovat aika suuntaa-antavia, mutta jokanen osaa varmasti oman maun mukaan pienentää tai suurentaa parsakaalin ja tomaatin määrää.

Kanapasta:
pastaa oman maun mukaan
400g maustamattomia kanasuikaleita/ rintafileitän.
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä paistamiseen
n.1dl aurinkokuivattuja tomaatteja
n.2dl parsakaalia
1 prk Aurinkokuivattu tomaatti ja fetajuusto ranskankermaa (2dl Skånemejerier)
2dl ruokakermaa
ripaus suolaa
pippuria

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.Paista kanat ja valkosipulit pannulla oliviiöljyssä. Anna pannun hieman jäähtyä ja lisää kanan joukkoon pienitty parsakaali ja aurinkokuivatut tomaatit. Lorautin myös hieman öljyä aurinkokuivatuista tomaateista antamaan makua kastikkeelle. Lisää joukkoon maustettu ranskankerma, ja ruokakerma, mausta vielä makusi mukaan pippurilla ja suolla ja anna hautua kannen alla pienellä lämmöllä n.10 min, niin että parsakaali kypsyy ja pehmenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti