Kanapasta:
pastaa oman maun mukaan
400g maustamattomia kanasuikaleita/ rintafileitän.
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä paistamiseen
n.1dl aurinkokuivattuja tomaatteja
n.2dl parsakaalia
1 prk Aurinkokuivattu tomaatti ja fetajuusto ranskankermaa (2dl Skånemejerier)
2dl ruokakermaa
ripaus suolaa

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.Paista kanat ja valkosipulit pannulla oliviiöljyssä. Anna pannun hieman jäähtyä ja lisää kanan joukkoon pienitty parsakaali ja aurinkokuivatut tomaatit. Lorautin myös hieman öljyä aurinkokuivatuista tomaateista antamaan makua kastikkeelle. Lisää joukkoon maustettu ranskankerma, ja ruokakerma, mausta vielä makusi mukaan pippurilla ja suolla ja anna hautua kannen alla pienellä lämmöllä n.10 min, niin että parsakaali kypsyy ja pehmenee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti