perjantai 9. maaliskuuta 2012

Broilerisalaatti

Tänä perjantaina ei perinteisesti syöty mitään rasvaista mättöä, vaan kerrankin terveellisesti salaattia. (sipsipussi kyllä tarttui kaupasta mukaan, eikä patonkikaan niin kovin terveellistä ole mutta...) Salaatit on minusta tosi herkullisia, ja kivoja siitä että niitä voi varioida ihan oman mielen ja jääkaapin sisällön mukaan. Avokkikin on alkanut pikkuhiljaa syttyä ajatukselle salaatista pääruokana, kunhan siinä on mukana edes jotain lihaa,kanaa tai kalaa. Salaatin kanssa söimme tänään maalaispatonkia ja ihanaa chili-tuorejuustoa. Lasillinen hyvää valkoviiniä kruunasi aterian. Namia!

Broilerisalaatti 2:lle:
broilerin rintafileitä
salaattia (käytin itse Rooman salaattia)
1 avokado
1 omena
1 päärynä
1/2 punasipuli
1 mozzarella

Paista broilerin rintafileet oliiviöljyssä (voit halutessasi pilkkoa valkosipulia myös pannulle, niistä tulee broileriin ihana maku), mausta suolalla ja mustapippurilla sekä muilla haluamallasi mausteilla. Revi salaatit lautaselle ja pilko muut ainekset sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti