perjantai 17. lokakuuta 2014

Wine + Cheese- tuparit

Pikkusiskoni muutti alku syksystä myös tänne Turkuun, ja viime lauantaina juhlimme uutta kotia tupareiden merkeissä. Tupareiden teemaksi valikoitui ruokien puolesta juustot ja viinit sillä periaatteella, että jokainen vieras toi mukanaan pullon viiniä tai palan juustoa ruokapöytään. Opiskelijabudjetilla elävien keskuudessa tämä osoittautui aika toimivaksi ratkaisuksi, ja saimme pöydän täyteen herkullisia juustoja ja viinit riitti varmasti kaikille halukkaille.



Itse leivoin pöytään juustojen kaveriksi vähän foccaciaa ja siskon kanssa yhdessä teimme jälkkäriksi pari erilaista juustokakkua. Itse olin vastuussa suklaajuustokakusta, jonka ohjeeseen palailen myöhemmin kunhan saan reseptin taas käsiini. Juustojen lisäksi tarjolla oli myös erilaisia keksejä, muutamia marmeladeja ja hilloja, mm. sitä itse tehtyä omenahilloa.

Juhlat oli mahtavat ja tätä tarjoiluideaa suosittelen kyllä lämpimästi kaikille, myös opiskelijoille näin nyyttärihengessä! Nyt katseet on suunnattu jo tulevan lauantain tupareita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti