maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kevätjuhlaa

Viime viikonloppuna vietettiin monenlaista kevätjuhlaa. Kevään juhlat on niin ihania, ennenkaikkea siksi että niistä alkaa oikeasti kesä. Erilaiset lakkiaiset ja valmistujaiset ovat myös muuten ihania juhlia, jokin elämänvaihe on saatu päätökseen ja edessä on uudet seikkailut.

Synttärisankarin isosisko sai myös naamareita lohdutuslahjaksi
Meillä oli lauantaina ensin ihanan 3-vuotiaan pikkuserkun synttäribrunssi ja siitä suuntasimme juhlimaan uutta upeaa ylioppilasta kotikulmille. Tällaisiin juhliin kuuluu usein myös herkullinen ruoka. Pikkurserkun äiti on ihan mahtava taikuri keittiössä ja tarjoilut aina sen mukaiset. Brunssin ruokia ja fiiliksiä voikin lukea Maijan omasta Lämmöllä tehtyä blogista. Sieltä löytyy paljon muutakin ihanaa, hyvä ohjeita ja vinkkejä keittiöön ja käsitöihin.

Loppupäivä vietettiin ystävän ylioppilasjuhlissa. Me siskokset ja ylioppilaan poikkis yritettiin vähän musisoidakin, mutta pääasiassa vaan nautiskeltiin hyvästä ruuasta ja juomasta.Oli ihanat juhlat, onnea vielä sankareille!

Loput viikonlopusta vietin lapsuuden kodissa vanhan karvakaverin ja ihanien tyttöjen kanssa hengaillen. Käytiin vähän kirpparilla tekemässä pieniä löytöjä ja eilen illalla nautittiin vielä rantasaunan lämmöstä ja muurinpohjaletuista. KESÄ ON KIVA!


1 kommentti:

  1. Heh, kiitos. Nätisti sanottu. Taikuri olisi kyllä voinut skarpata vielä pikkuisen enemmän, mutta ehkäpä ensi kerralla.

    VastaaPoista