tiistai 25. maaliskuuta 2014

Katkarapupasta




Joskus toissa viikolla tuli tehtyä päivälliseksi katkarapupastaa. On aina hienoa koittaa alkaa miettimään mitä tähänkin ruokaan tuli tyrkättyä, kun tätä postausta on hautonut muutaman viikon koneen perukoilla. Kuvakin on niin nätti että. Näkyyhän siellä jopa yks katkarapu, kai.

Joka tapauksessa suunnilleen näin se kuitenkin meni:

Katkarapupasta

täysjyväpastaa
katkarapuja
valkosipulin kynsi
1 pieni sipuli
ruohosipulia
basilikaa
ruokakermaa
mozzarellaa
suolaa
pippuria
kirsikkatomaatteja

Keitä pasta. Hienonna sipulit ja kuullota ne pienessä määrässä oliiviöljyä. Lisää ruokakerma, mausteet, katkaravut ja yrtit sekaan. Anna hetki hautua ja maustua. Lisää sitten mozzarellaa ja halutessasi kirsikkatomaatteja. Tadaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti