keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Viikinkiruokaa synttäreiden kunniaksi

Eilen juhlittiin vähän tulevia synttäreitä hyvän ruoan ja juoman merkeissä hyvässä seurassa. Meillä on miehen kanssa synttärit ihan peräkkäin ja sattui vielä niin että miehen luokkakaverin muikkelinkin syntymäpäivät on vielä samaisella synttäriviikolla. Joten mikäs sen mukavampaa kuin juhlistaa niitä syömällä yhdessä oikein pitkän kaavan mukaan.


Mies oli ostanut meille vuosipäivälahjaksi pari lahjakorttia Viikinkiravintola Haraldiin. Harald on ollut pitkään meidän Pakko testata- ravintolalistalla, mutta opiskelijabudjetille ravintola on aika kallis. Hintataso on Haraldissa tosiaan korkeampi kuin ihan perus rafloissa, mutta toisaalta samanlaista ruokaakaan ei saa muualta. Haraldista spesiaalin tekee myös sen omaleimainen sisustus ja viikinkihenki. Vähän harmitti kun me suomalaiset ei saatu päähämme makeita viikinkien sarvihattuja, vaan niitä tarjottiin vain turisteille!

Miehen kanssa söimme Midgårdin kilven. Tämä annos valmistetaan listan mukaan vähintään kahdelle, mutta totesimme että ei annosta ainakaan kovin nälkäisenä kannata useammalle henkilölle ottaakaan. Kaksi syö annoksesta juuri hyvin mahansa täyteen. Kilpi sisälsi vaikka mitä herkkuja, ja oli tosi kivaa kun sai maistella erilaisia makuja samassa annoksessa!

Kaverit ottivat vielä jälkkärikilvenkin, missä pääsi maistelemaan erilaisia jälkkäreitä! Vähän kyllä iski annoskateus, vaikka oma suklaakakkukin vei kielen mennessään. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan Haraldia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti