maanantai 6. tammikuuta 2014

Uuden vuoden meiningit


Vuosi vaihtui mitä parhaiten, eli ystävien seurassa omassa kodissa. Tarjoilut hoidettiin nyyttärimeiningillä ja pöytä täyttyikin kaikenlaisista herkuista. Yksi juttu mistä olen ollut tosi iloinen muuton jälkeen on se, että nyt meillä on vihdoin niin iso ruokapöytä että sen ympärille mahtuu helposti kymmenenkin ruokailijaa. Oli tosi mukavaa syödä pitkään, kaikki yhdessä saman pöydän ympärillä.

Ruokaillessa puhuimme mm. siitä mikä on ollut paras juttu vuonna 2013. Kaikilla tuli mieleen huippujuttuja, itselläni ehkä ensimmäiseksi miehen kouluun pääsy. Kaikki pystyimme kuitenkin yhdessä toteamaan, että mahtavinta on ollut kaikki nämä uudet ja vanhat ystävät joiden kanssa saimme viime vuoden viettää!Ilta sujui rennosti hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Raketteja käytiin katselemassa jokirannassa, pelailtiin ja pojat taisivat viimeisinä alkaa nukkumaan vasta seitsemältä aamulla. Meidän kaveriporukassa ainakin pojat ovat usein innokkaita pelaamaan kaikenlaisia pelejä, ja tälläkin kertaa Trivial Pursuit levitettiin lattialle ja jengi jaettiin kahteen joukkueeseen.Tiukat geimit olikin ja vaikka meidän Henkan enkelit- joukkue kyllä taisteli kovaa, taisi Lutumurmelit viedä kuitenkin voiton.

Henkan Enkelit

Pelailut jatkui vielä seuraavanakin päivänä, tosin hieman rauhallisemmissa fiiliksissä ja pienemmillä joukueilla. Uuden vuoden ruokaa käytiin nauttimassa vielä porukalla Di Trevissä, NAM!

Poikien uuden vuoden ateriat, ei huono.

Siis kuka näitä kysymyksiä keksii?!?Ihanat tytöt!
Kiitos kaikille Lutumurmeleille ja Henkan Enkeleille ihanasta vuoden vaihteesta ja onnellista vuotta 2014 myös kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Siis ei herranjumala toi mun ilme XD
  -ippe

  VastaaPoista
 2. Vaikka Lutumurmelit olivat suloisia ja älyllisesti hämmästyttävän ylivertaisia, taisi se voitto kuitenkin mennä toiselle joukkueelle! Rehellisyys maan perii, ei voi kaikkea gloriaa vastaan ottaa ;D
  -JJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei höpöhöpö, me ei todellakaan voitu voittaa :D Tai sitten multa meni kaiken sen pelailun ja vaikeiden kysymysten myötä myös voitto totaalisesti ohi :D

   Poista