tiistai 14. tammikuuta 2014

Syöminkejä


Olen ihan unohtanut päivittää tänne kaikkia viime viikkojen syöminkejä! Reilu viikko sitten siskot oli kylässä ja puuhailtiin itse brunssi kasaan. Ajateltiin taas että "säästetään" kun itse tehdään, ja no loppujen lopuksi tais mennä enemmän rahaa kun missään valmiilla brunssilla, mutta toisaalta jäipähän sitten kaikki ylimääräiset ruuat omiin kaappeihin. Tai siis mitä mä puhun, eipä meiltä paljoa mitään yli jäänyt.

Meillä on vähän paha tapa ostaa ja tehdä aina ihan ylimitoitettuja määriä ruokaa.  Vähän sillä asenteella aina että More is More ja sitä rataa. Tällä kertaa brunssilla tarjoiltiin sitten: croissantteja, kirsikkatomaattimunakasta, viinirypäleitä, vihersmoothieta, pekonia, nakkeja, juustoa, salaattia, kurkkua, sekä Lotan tekemää hedelmäsalaattia turkkilaisesta jugurtista tehdyn kinuskin kera. Naminaminami. Vieläkin tulee vesi kielelle kun vaan ajatteleekin kaikkea tätä ruokaa. Lotsun hedelmäsalaatissa oli omenaa, granaattiomenaa, mustikoita, ja banaania.


Viime lauantaina herkuteltiin pitsalla, salaateilla ja tottakai sipsuilla! Näiden syömisen jälkeen oli hyvä aloittaa katsomaan putouksen uutta kautta ja asentaa itsensä sohvalle.

Näitä syöminkejä tarvitaan keväällä varmasti paljon lisää, koska mulla on aivan törkeä määrä koulua tänä keväänä (mukaanlukien ihana pakollinen ruotsi), joten herkuttelulle ja hauskoille illoille on varmasti tilausta tasapainottamaan tätä raastavaa arkea! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti