sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sushilounaat silmälasimetsästyksen keskellä

Torstaina vietin mukavan päivän ystäväni kanssa Turun optikkoliikkeitä kierrellen. Me molemmat tarvitsimme uudet lukulasit ja näin jälkeenpäin ajatellen oli ihan järkevääkin varata koko vapaapäivä tähän lasienmetsästyshommaan. Musta on aina tuntunut että passeleita kakkuloita on tosi hankala löytää, joko ne ei istu, ei ole kivoja tai sitten kaikki kivat maksaa miljoona rahaa. Tällä kertaa kävi tosi hassusti sillä vaikka kiersimme yhteensä kuudessa liikkeessä sovittelemassa laseja, löytyi parhaat lasit heti ensimmäisellä sovituksella. Vielä kummempaa oli se että myös toiset lasit ( oli siis joku kahdet yksien hinnalla- tarjous) löytyi tosi kivuttomasti, huraa! Joten kaiken kaiken kiertelyn jälkeen palasin ensimmäiseen liikkeeseen, pääsin näöntarkastukseen ja ostin lasit. Jospa rillit motivoisi kirjoittamaan vaikka vähän tehokkaammin tota kandia?

Harmi kyllä ystäväni ei laseja löytänyt, mutta hän oli kuitenkin päivän jälkeen yhden kokemuksen rikkaampi. Nimittäin hän söi ENSIMMÄISTÄ kertaa ikinä sushia. Olimme edellisenä iltana ulkona ja tuli puheeksi ettei hän ollut koskaan maistanut sushia -----> asia oli korjattava heti. Sushineitsyys siis meni,ja ilmeisesti kokemus oli ihan positiivinen vaikkei tajunnanräjäyttäviä kiksejä kyseisistä herkuista saanutkaan :D

Sushi Kultatalon Bambussa oli "ihan ok". Olen syönyt elämässäni parempaakin sushia, mutta toisaalta voisin mennä Bambuun myös uudelleen. Hinta oli edullisempi kuin monissa muissa paikoissa, mikä oli myös miellyttävä yllätys.

Tänä iltana tein iltapalaksi hamppareita. Nyt voisikin mennä mahan viereen pötkölleen ja koittaa alkaa henkisesti valmistautua uuteen viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti