torstai 19. syyskuuta 2013

Rankka opiskelijaelämä

On tämä opiskelijaelämä joskus tosi rankkaa, kun on vapaapäiviä jolloin pitää siskon kanssa kierrellä kaikki Turun kaupat läpi, käydä vähän Raxissa mättölounaalla ja sen jälkeen vielä illalla vähän herkutella, jotta jaksaa lähteä bailaamaan. Huhhuh. Ja rankaksihan tämän tekee etenkin se että seuraavakin päivä menee usein toipuessa edellisestä päivästä. Järkevää eikö totta! Mutta hei kerranhan sitä vaan eletään ja opiskeluaika oli elämän parasta aikaa vai miten se nyt meni.

Illalliseksi napattiin kaupungilta Bambusta sellainen kevyt "sushi party platter". Kyllä me lähtökohtaisesti ajateltiin että siitä riittää myös miehelle, mutta hän kun ei näistä Japanin herkuista niin kovin välitä, jäi meille siis suurinosa kahdestaan syötäväksi pikkusiskon kanssa (ihan tosi harmillista ;). Jälkkäriksi ja tarjottaviksi opiskelukavereille tehtiin myös eräänlaisia Baileys-tartaletteja. Ihan kelpo leivoksia, tosin aika makeita ja tuhteja noin kerrallaan syötäväksi. Laitan ohjeen näihin heti huomenissa.

Ainiin ja iltahan oli kyllä tosi hauska mutta aamulla muistin taas miksei näitä bailuiltoja ole enää ihan yhtä usein kuin joskus menneisyydessä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti