maanantai 6. toukokuuta 2013

Pakko testata purkkileipää!

Oltiin viime viikolla miehen kanssa pyörähtämässä Ikeassa, ja ystävän suosituksesta päädyin kokeilemaan tällaista valmista leipäjauhosekoitusta, johon siis lisätään vain vesi. Tämä leipä sopii siis super hyvin niillekin, jotka eivät ole pahemmin leiponeet ja haluaisivat silti tuoretta leipää. Tämä sopii myös minunlaisilleni hätähousuille, joilla ei välttämättä aina riitä kärsivällisyys hyvän leivän tekemiseen alusta alkaen. (Tai tykkään ehdottomasti myös vaivata taikinaa pitkän kaavan mukaan, mutta joskus sitä haluaa tuloksia nopeasti ;)

Purkki jauhoseosta maksaa n.3€. Purkkiin lisätään sitten vain kädenlämpöistä vettä 6dl ja sekoitetaan voimakkaasti 45s. Sitten valmis leipätaikina kaadetaan kohoamaan leipävuokaan ja paistetaan uunissa purkin ohjeiden mukaan.

Leivästä tuli tosi herkullista ja katsellessani sen tuotesisältöä huomasin, ettei se ole myöskään kovin epäterveellistä. Oikeastaan aika terveellistä leiväksi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, tosi helppo tapa saada tuoretta leipää esimerkiksi jonkin ihanan keiton kaveriksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti