maanantai 13. toukokuuta 2013

Äitienpäivä Tallinnassa

Äitienpäivää vietettiin naisporukalla Tallinnassa. Mukana oli siskojen lisäksi äiti ja mummi. Reissu tuli kyllä ihan mahtavaan paikkaan, todella ikävän ja stressaavan viikon päätteeksi. Ohjelmaan kuului kaikkea mukavaa, shoppailua, herkuttelua, kylpylän altaissa lillumista ja lisää syömistä. Ruoka oli hyvää ja kaupungiltakin tarttui jotain pientä kaikille mukaan.

Laivan lounasbuffet
Mä olen varmaan super omituinen ruokabloggaaja kun nautin kyllä myös Siljan tarjoamista buffet-pöydän antimista; ruokaa on paljon (!) ja ainakin osa tarjottavista oli tosi herkkua. Erityisesti mun lemppareihin kuuluu buffassa merenelävät, katkaravut, mädit ja simpukat. Lounaalla ei ollut mätiä tarjolla mut onneksi katkikset ja simpukat löytyi, ja maha oli pullollaan ruokailun päätteeksi. Namnam.

Stäär sijaitsi tässä vanhassa rakennuksessa
Käytiin myös eilen päivällisellä sataman tuntumassa olevassa tunnelmallisessa ja tyylikkäässä Stäär ravintolassa. Ruoka oli ihan tosi herkullista, kaunista ja edullista ainakin Suomen ravintoloiden hintatasoon nähden. Ravintolan lisäksi samassa tilassa oli myös jonkinlainen vaatekauppa/sisustuskauppa, jossa en kyllä käynyt kurkkimassa sen enempää vaikka vaikutti kyllä tosi kivalta. Suosittelen kyseisessä ravintolassa asioimista ihan ehdottomasti mikäli Tallinnasta etsii tyylikästä ja kivaa ruokapaikkaa.

Mereneläväpastaa, slurps

Mustekkalarisottoa kampasimpukoilla ja jätti katkaravuilla
Iloiset reissulaiset

Lämmin kanasalaatti kaikilla herkuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti