torstai 28. maaliskuuta 2013

Kiirastorstai herkutellessa ja humputellessa

Pääsiäinen polkaistiin käyntiin viettämällä kiirastorstaita Helsingissä äidin ja siskojen kanssa. Aamulla ajelimme pikkusiskolle brunssille. Pikkusisko ja kämppiksensä P olivat kyllä väsänneet aivan huipun aamupalan ja lounaan välimuodon, joka sisälsi vaikka mitä suolaisia ja makeita herkkuja. Tarjolla oli mm. erilaisia hedelmiä, croisantteja, leipää, kananmunia, nakkeja, valkosuklaa-pannacottaa, valkohomejuustoa, tuorejuustoa sekä mango-melonifruitiet kaikille. Sen lisäksi että brunssi oli super herkullinen oli tytöt myös laittaneet kaikki niin nätisti esille että brunssia söi myös silmillään.
Brunssin jälkeen päivää jatkettiin shoppailemalla Jumbossa, ja aika hyviä alelöytöjä tarttui mukaan mm. BikBokilta ja Hm:ltä. Päivä oli tosi mukava ja rentouttava ja oli mukava hengailla äidin ja siskojen kanssa. Illalla suuntasimme siskojen kanssa isän luokse, jossa iltapalaksi saunan jälkeen väsäsimme täytettyjä avokadoja, nam! Nyt on maha ihan super pullollaan ja taidankin käpertyä sohvalle tuijottamaan telkkaria, jotta jaksaa sitten huomenna taas syöpötellä, ensin lounaalla mummin ruokapöydän ääressä ja illalla vielä tädillä. Taitaa mennä koko pääsiäinen herkutteluun, tosi ikävää vai mitä?!


2 kommenttia:

  1. Olisin ihan välltämättä halunnut istua tuossa pöydässä, kaunista.

    VastaaPoista
  2. Joo tytöt oli laittaneet pöydän niin nätiksi, ja kaikki maistui ihan taivaalliselle! Kuvia katsellessakin valuu kuola suupielistä ;)

    VastaaPoista