sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tehokas viikonloppu

Onpas mukava olla kotona! Vaikka viikonloppukin oli mukava, meni se aikalailla reissatessa kassialmana ympäri Etelä-Suomea. Perjantaina viikonloppu alkoi työhaastattelulla Helsingissä. Oli ihan huippua että helsinkiläisystäväni lähti tällaiselle Helsinki-turrelle oppaaksi, ja löysin hiukan helpommin haastatteluun perille. Haastiksen jälkeen mentiin vielä herkuttelemaan sushilla ja jäädytetyllä jugurtilla.


Sushipaikkaa metsästettiin jonkin aikaa, kunnes päädyimme matkan varrelle osuneeseen sushibuffettiin. En kuolemaksenikaan muista paikan nimeä, mutta hyvää oli :D Jälkkärit nautittiin Forumin Kipossa, mistä saa kyllä herkullisia ja semi terveellisiäkin luomu jugu-juttuja. Oma juguni lisukkeiksi otin valkosuklaata, kiiviä ja ananasta ja yhdistelmä toimi erittäin hyvin!


Ihana turistioppaani!
 
Helsinki-päivä huipentui kaverin synttäreihin 20-luvun hengessä. Oli hauskaa nähdä kavereita pitkästä aikaa, ja mahtavaa että vieraatkin olivat pukeutuneet niin hyvin illan teeman mukaisesti.

Tuntuu että aina kun vierailee kotiseudulla, on niin miljoona paikkaa jossa pitäisi käydä ettei aika vain yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Tämän viikonlopun käytin kuitenkin suhteellisen tehokkaasti miehen hurvitellessa Joensuussa. Helsingistä ajeltiin vielä yöllä siskon kanssa isän luo lapsuudenkotiin. Lauantaina ehdin käväisemään vielä miehen vanhemmilla ja illaksi viiletin vielä äidille. Äidille pakkasin mukaan vielä maailman parhaan karvakorvankin, ja näin sain vietettyä koirulin kanssa vähän enemmän aikaa.

Karvakaveri

Äidillä herkuteltiin illalla lihafonduen merkeissä.  Tämä ruokalaji voi tuntua ainakin kasvissyöjistä aika brutaalilta, mutta tällaiselle lihan rakastajalle ateria on aika täydellinen. Liha fondue on myös aika tukeva "iltapala", joten sen kanssa lisukkeita ei tarvitse olla ihan hirveästi. Lihaa siis paistetaan ruokailun yhteydessä kuumassa öljyssä ja se nautitaan sitten sipulin, suolakurkun, majoneesin, suolan ja pippurin kera. Tätä herkkua tulee syötyä oikeastaan vain äidillä, koska meillä ei ole fonduepataa ja ehkä suumimmaksi osaksi siksi ettei ruokalaji ole aivan sopinut opiskelijan kukkarolle.


Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti