perjantai 15. marraskuuta 2013

Tyttöjen hamppari-ilta

Mies huitelee merillä opekavereidensa kanssa, joten eilen oli mitä mainioin hetki pitää tyttöjeniltaa omien opiskelijakavereideni kanssa. Koska yliopisto on yleisesti, niin myös meillä, tosi itsenäistä opiskelua, nähdään mekin opiskelijakavereiden kanssa ihan valitettavan harvoin. Eilen kuitenkin saatiin pieni porukka kasaan ja tyttöjen iltaa vietettiin saunoen ja amerikkalaista ruokaa herkutellen. Aivan huippu ilta olikin, aika meni niin nopeasti kun pääsi pitkästä aikaa päivittämään kaikkien kuulumisia. Ihania tyttöjä :)



Teimme siis itse hamppareita ja yrteillä maustettuja bataattiranuja (jäi tosin ihan liian lötsöiksi) ja jälkkäriksi pyöräytimme vielä ihanat marianne pirtelöt. NAM! Hamppareiden täytteinä meillä oli mm. pekonia, cheddaria, avokadoa, tomaattia, salaattia ja punasipulia.

Yhdessä ruoan tekeminen on aina hauskaa. Ellukin oppi kuorimaan avokadoja, joten yhdessätekemisestä oli myös hyötyä ;) Viinikin sopi hyvin amerikkailaiseen teemaan, sillä se oli suoraan Californiasta. Pirtelöistä ei kuvia ehtinyt nappailemaan, ne katosivat parempiin suihin ennen kuin ehti kameraa esille kaivamaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti