maanantai 11. marraskuuta 2013

Marraskuu

Hieno viisaus hesarista viime viikolta
Marraskuu tuli ihan huomaamatta. En ole vielä kertaakaan kokenut lunta tämän syksyn aikana ja tuntuu että vastahan kesäkin loppui. Vielä pari viikkoa sitten ajattelin että sitten joskus marraskuussa täytyy palauttaa kandi, suorittaa loput opiskelujutut ja alkaa valmistautua joulukeikkoihin. Ai hups nythän onkin jo marraskuu. Viime viikkokin meni ihan hujauksessa. Olin pari päivää portsarina sijaisena yläkoulussa, sitten isällä, pari päivää Helsingissä äidin kanssa ja lauantaina vielä ristiäiskeikalla, josta tulin miehen vanhempien kyydillä kotiin.

Tätä reissuviikkoa edelsi reissuviikonloppu Tampereella kaasoiluhommissa. Meillä kaasoilla ei tosin ole kovasti hommaa näiden ihanien ensi kesän häiden suhteen, sillä morsian on suunnitellut kaikki jo niin hyvin valmiiksi. Meille kaasoille jäi viikonlopuksi näinkin vastenmieliset tehtävät kuin viinien maistelu ja hääviinien valitseminen ja hääkeksien maistelu ;)


Lauantaina syötiin pientä iltapalaa siis miehen vanhempien kanssa. Hekään eivät olleet vielä käyneet meidän "uudessa" kodissa. Oli mukava istuskella iltaa yhdessä ja herkutella. Seuraavana aamuna nautittiin porukalla myös isänpäivän brunssia. Brunssit on kyllä mun mieleen. Saa nukkua pitkään ja tarjolla voi olla sekä suolaista että makeaa samaanaikaan. Iltapalalla meillä oli tarjolla suolaisia joulutorttuja katkaraputahnalla sekä jälkkäriksi mutakakkua. Mutakakun tein Fazerin ohjeella, sillä olin havainnut sen hyväksi pari viikkoa sitten ystävillämme kyläillessä. Maukasta siitä tulikin ja päällä olleet metsävadelmat ja metsämansikat täydensivät makuelämystä. Kiitos vaan Maamulle metsämarjojen poimimisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti