lauantai 17. elokuuta 2013

Lounasta Di Trevissä ystävien kanssa!

Sateesta huolimatta "meillä kaikilla oli niin mukavaa.."
Tämä viikko on tosiaan mennyt mukavasti ystäviä ja sukulaisia nähden! Ystävät hämeestä ilahduttivat meitä pari päivää, ja me "turkulaisina" yritimme näyttää hieman kaupunkia. Lounaalla kävimme Di Trevissä ja jälleen ruoka oli tosi hyvää. Lounasvaihtoehtoja oli kolme ja kaikkiin niihin kuului herkullinen ja runsas salaattipöytä, kahvi/tee ja jälkiruoka. Hintaa lounalla oli n.9,5€. Di Treviä suosittelen kyllä kaikille tietysti ruoan vuoksi, mutta myös sen ihanan sisustuksen ja tunnelman takia.

Salaattipöydän antimia
Vuohenjuustokanaa
Ainoat motkottamiset mitä lounaasta keksin oli se että pääruoat tulivat pöytään niin nopeasti, että salaattilautaset olivat vielä puoliksi täynnä ja sitten oltiinkin solmussa kun lautasia oli kaikilla kaksin kappalein. Jälkkäriksi tarjoiltavan mustikkapiirakan kanssa olisi voinut tarjoilla vaniljakastiketta ja teevesi olisi voinut olla kuumempaa. Ainiin, ja ystäväni koki myös omituisia hetkiä hammastikkujen kanssa, käytetyt tikut oli nimittäin laitettu johonkin kippoon eikä käyttämättömiä näkynyt asiakkaiden ilmoilla missään :D Hän oli jo ottamassa käytetyn tikun itselleen kunnes tarjoilia antoi tiskin takaa käyttämättömän hänelle. What? Kuka säilyttää käytettyjä hammastikkuja jossain purkissa asiakkaiden saatavilla... :D


Lounaan jälkeen suuntasimme Turun Linnaan kierrokselle ja nyt pääsin myös sovittelemaan noita sairaan makeita ritarivarusteita! Siellä me kaikkien turistien ja lapsien keskellä leikittiin ritareita ja linnanneitoja.

Iltapalaksi tehtiin porukalla tacopiirakkaa ja salaattia. Servetit sain laittaa ihaniin uusiin servettirenkaisiin kattausta tehdessä, kiitos vain vieraille ihanasta tuliasesta! Ruokailun jälkeen loppuilta menikin kysellessä I Know pelin kysymyskortteja pelin jo loputtua, siis kuinka koukuttavaa. I know on muuten tosi hyvä uusi lautapeli, paljon kivempi kuin triviali, koska siinä voi voittaa jopa tietämättä mitään. Eli siis minäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti