maanantai 5. elokuuta 2013

Kesäjuhlaa

Jälleen on yhdet ihanat kesäjuhlat takanapäin. Isäni täytti 50 ja sitä juhlittiin suurella sakilla lapsuudenkodissani. Sää suosi, ruoka oli hyvää ja kaikilla näytti olevan tosi mukavaa.

Mulle juhlien järkkäilyissä napsahti valokuvauksesta ja yöruasta huolehtiminen pienen musisoinnin ohella. Menu sisälsi tällä kertaa jo juhannuksena testattua rosvopaistia, paistettuja juureksia, kaalisalaattia sekä sämpylöitä. Kahvin kanssa isosisko oli tehnyt myös juhannuksena testattua purkkikakkua, tosin hieman viritellyllä marenkiohjeella joka sisälsi riisimuroja. Yöruokana tarjolla oli perinteiset makkaraperunat sekä caesar-salaattia ja tonnikalaleipiä.
Viinit pullotettiin vanhoihin lasipulloihin

"kravattiparkki"
Aittaan rakennettu baari oli auki koko illan ja karaokea pääsi laulamaan aina kun bändi ei soittanut. Loppuillasta karaokessa soi yhteislauluna kaikkien tuntemat hitit, mm. dirlandaa sekä aikuinen nainen olivat suosittuja

Me tytöt järkkäiltiin isälle myös pientä ohjelmaa lahjan antamisen yhteyteen. Meidän taitavat muusikkoystävät saapuivat jälleen apuun ja saattin hieno bändi kasaan. Meidän veto sisälsi isän suokkareita: J. Karjalaista, Pave Maijasta, The Beatlesia... Koko setti meni ihan kunnialla läpi lyhyistä harjoituksista huolimatta :D

Meidän esityksen kruunasi aivan mykistävän taitava trapetsiesitys à la Heidi! Yleisökin haukkoi henkeään katsellessaan vastavalmistunutta sirkusartistia työssään. Mahtavin kommentti tuli pienen pieneltä fanilta "ihana tyttö". Kiitos Heidi oot ihan uskomattoman hyvä! Juhlinta jatkui pitkälle yöhön tanssien ja laulaen. Päivänsankari oli myös ilmeisen tyytyväinen juhliinsa!


1 kommentti:

  1. Voi miten ihanat juhlatunnelmat, onnea sankarille ja kaikkea hyvää.

    VastaaPoista