tiistai 23. lokakuuta 2012

Rapupastaa

Huomasin tuossa äsken että kameraan oli jäänyt muutamia ruokakuvia joita en ollut vielä muistanut postata tänne blogiin asti. Koulujutut tuntuu nyt vievän kaiken ajan ja etenkin energian ja bloggailuhommatkin on jäänyt muiden blogien lukemisen asteelle. Eilinen oli muutenkin niin kaaottinen maanantai, ettei blogin päivittelystä olisi tullut muutenkaan mitään. Meidän lapsuuden kodin ihana kultainen noutaja joutui taas leikkauspöydälle kohtutulehduksen takia (leikkaus meni kyllä tosi hyvin ja koiruli paranemassa äidillä), opiskelijakortti oli hukassa, uusissa kuulokkeissa oli viallinen piuha ja ääntä ei kuulunut juuri lainkaan, lisäksi tiputtelin kaiken minkä käsiini otin ja muutenkin päivä oli tosi harmaa ja ankea.

Onneksi nyt on kuitenkin jo tiistai. Tosiaan pari päivää sitten tein tällaista rapukastiketta pastalle. Ei mitään järin luovaa, mutta ihan syötävää! Ravut oli stokkan hulluilta päiviltä, niitä tilliliemessä uiskentelevia versioita.

Rapukastike (n.3:lle ehkä)

Rapuja 1-2 dl
2dl ruokakermaa
1-2dl maustettua tuorejuustoa (katkarapu, ruohosipuli, valkosipuli, yrtti...)
pari tl sitruunamehua
suolaa
pippuria
tilliä
ruohosipulia

Keittelin vain miedolla lämmöllä ruokakerman ja tuorejuuston  sekaisin, lisäsin mausteet ja ihan lopuksi ravut. Jos noita rapuja keittelee kovin kauan ja kovalla lämmöllä tulee niistä helposti sitkeitä. Tarjoilin kastikkeen täysjyvä pastan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti