tiistai 10. tammikuuta 2012

Hampurilaiset

Nämä Amerikan herkut on itsetehtynä tosi hyviä. Tämäkin ruoka on mukava siinä mielessä, että jokainen syöjä voi kasata mieleisensä hampparin erilaisista aineksista. Hampurilaiset on kesällä myös herkullista grilliruokaa. Käytin tänään hampurilaisiin eilen tekemäni sämpylät ja paahdoin sämpylän puolikkaita vielä pannulla jossa paistoin ensin jauhelihapihvit. Sämpylöitä paahtaessa pannulle voi lisätä vielä valkosipulia tai esimerkiksi rosmariinia antamaan makua sämpylöihin.
Hampurilaiset:
Sämpylät
jauhelihaa 400g
1kananmuna
suolaa
pippuria
tomaattia
salaattia
cheddar-juustoa
ketsuppia
sinappia
hampurilaiskastiketta
ananasta.... yms

Sekoita jauhelihaan kananmuna, suola sekä pippuri, muotoile pihveiksi ja paista pannulla molemmin puolin. Laita paistetut pihvit vielä uuniin 200 asteeseen siksi aikaa paistumaan kun valmistelet muut hampurilaiseen tulevat ainekset. Laita hampurilaiseen tulevat ainekset esille, ja anna kaikkien syöjien kasata mieleisensä hampurilaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti