Tortillat:
jauhelihaa
salsaa
tacomaustetta
tomaattia
punasipulia
kurkkua
salaattia
ranskankermaa
ananasta
kanaa
avokadoa
paprikaa.. mitä ikinä täytteeksi haluatkaan laittaa !
Avocado-tahna:
3 kypsää avodacoa
3 valkosipulinkynttä
3dl ranskankermaa
(suolaa)
(pari tippaa sitruunamehua, ettei tahna tummu)
Itse tortilloja tehdessä laitan salsan maustetun jauhelihan joukkoon. Tällöin jauhelihasta tulee myös vähän "tahmaisempi" ja pysyy paremmin letun sisällä.
Avocado-tahna syntyy, kun laittaa kaikki ainekset kulhoon ja muussaa sauvasekoittimella ! Tarkista maku, ja mausta tarvittaessa suolalla. Nami. Avocado-tahna tuppaa tummumaan ollessaan pitkään kulhossa, eli jos et tarjoile tahnaa heti, kannattaa siihen lisätä muutama tippa sitruunamehua. Tällöin tahna ei tummu, ainakaan niin pahasti tai nopeasti, ja pysyy nätimmän näköisenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti