sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäiväviikonloppu





Viime vuonna äitienpäivää vietettiin siskojen, mummin ja äidin kanssa Tallinnassa, mutta tällä kertaa juhlimme samalla porukalla äitejä Suomen Turussa. Viikonloppu oli erittäin ruoka (ja juoma) painotteinen, koska me kaikki olemme aika suurissa määrin herkuttelijoita ja hyvän ruoan rakastajia. Eilen lounastimme Tårgetissa, pizzat ei pettäneet tälläkään kertaa. Tunnelma ravintolassa oli jälleen mukava ja paikka aina yhtä kaunis. Syömisen lisäksi pyörimme kaupungilla ja tulihan sitä kai jonkun jotain shoppailtuakin. Oikea tyttöjen viikonloppu siis!


Kaupungilta tullessa pelailtiin ja laulettiin Sing Staria. Joukostamme löytyi todella yllättävä räppärilupaus, ja sain jopa kuvattua videopätkää tästä talentista. Voi tosin olla, ettei kyseinen henkilö arvostaisi videoiden julkista levitystä kovin korkealle, joten jääköön nämä kokemukset nyt vaan meidän paikalla olleiden tietoon. Iltapalaksi haettiin sitten kaikkea hyvää. Sushia meille sushiloverseille, ja juustoja Mummille. Taisi kyllä käydä niin että mekin vähän maisteltiin niitä juustoja. Todettiin melkein yhteen ääneen, että vaikka maha olikin aivan täysi, sushia ei varmaan koskaan voi olla liikaa?



Sunnuntaina ruvettiin värkkäämään brunssia. Pääpomo brunssin teossa oli selkeästi Mummi, joka oli suunnitellut tarkasti jo pari viikkoa aiemmin mitä brunssilla tarjottaisiin, alkudrinkkejä myöten. Mutta hei, hyvin suunniteltu oli tässäkin tapauksessa puoliksi tehty, ja brunssi valmistui todella pienellä vaivalla. Tarjolla meillä oli ruohosipulimunakasta, nakkeja, karitsan lihapullia, mangoa, vesimelonia, jugurttia, avokadoa, maalaisleipää, croissantteja, kahvia, tuoremehua, pekonia ja kylmäsavulohta. HUHHUH! Brunssi oli huippuherkullinen, mutta ähky onkin jatkunut sitten iltaan asti.

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, herkutelkaa ja nauttikaa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti