torstai 17. huhtikuuta 2014

Kouluhommia ja pääsiäissyöminkejä


Tämä viikko on ollut aikamoinen koulun suhteen. Tenttejä oli maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona ja tuloksiakin tuli heti tänään. Olen varmaan jo aiemminkin valittanut täällä blogin puolella pakollisen tieteenfilosofian kurssin tarpeettomuudesta, typeryydestä ja hyödyttömyydestä ja tänään totesin sen jälleen kerran muutaman kirosanan siivittämänä. Mun yliopistoura ja valmistuminen saattaa kaatua nyt Hempelin korppiparadokseihin ja riittäviin ja välttämättömiin ehtoihin. Virkamiesruotsi sen sijaan meni heittämällä läpi, huraa, huraa, huraa!

Sushit nautittiin aurinkoisessa jokirannassa
Tätä koulustressiä on nyt vähän lieventänyt esimerkiksi ruoka. Sisko on ollut meillä kyläilemässä koko viikon ja eilen käytiin ensin päivällä sushilla ja illalla muutama kaveri liittyi seuraan ja teimme yhdessä herkkuruokaa. Tai siis nyt kyllä valehtelen, minä en tehnyt, vaan tulin valmiseen pöytään tentistä. Mutta herkkua oli kyllä. Porukka oli väsännyt meille niinkin opiskelijahenkistä ruokaa kuin paahtopaistia, valkosipulikermaperunoita sekä salaattia. Kulut laitettiin toki opiskelijahengessä tasan, ja siksi ruoka ei ollutkaan kovin kallista meille kenellekään. Mies hoiti kaverinsa avustuksella paahtopaistin, joten jatkossakin hän saa toimia meillä paahtopaistimestarina. Paistista tuli nimittäin tosi hyvää, mureaa ja mehukasta!Kuva on taas oikea kasvissyöjän unelma

Tänään teimme iltapalaksi pari pitsaa. Toisen pitsan perustäytteinä oli pepperonia, mozzarellaa, ananasta. Vegepitsaan laitoimme herkkusieniä,mozzarellaa, vuohenjuustoa ja paiston jälkeen vielä cantaloupe-melonia. Nyt on maha niin turvonnut ja olo tyytyväinen, että filosofian hylsy ainakin on hetkellisesti pyyhitty pois mielestä. Lisäksi mieltä piristää keväiset kukat jotka tuo ihanasti kevätfiilistä ja pääsiäistä kotiin. Hyvää pääsiäistä muuten kaikille, nauttikaa vapaapäivistä ja herkutelkaa hyvällä ruualla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti