torstai 25. lokakuuta 2012

Kinkkupannari

Mä en tiedä ehkä mitään inhottavampaa kun se hetki, jolloin ei keksi mitään syötävää illaksi ja alkaa jo olla melkoinen nälkä. Sitten mennään nälkäisenä ja kiukkuisena kauppaan ja ostetaan jotain helppoa, nopeeta ja usein tosi epäterveellistä. Eilen meinasi jo iskeä kiukku kun ajattelinkin kauppareissua, eikä mielessä ollut mitään iltapalaksi sopivaa ruokaa. Onneksi ajauduin jotenkin suunnittelemaan joulua (taas), ja muistelin viime joulua. Viime joulun alla kävimme iltapalalla tädilläni, joka tarjosi meille suolaista pannaria erilaisten lisukkeiden kera. Pannari on melkoisen nopeaa väsättävää, ja kuitenkin suht täyttävää iltapalaa. Tarjoilin kinkkupannarin tällä kertaa rucolan, kirsikkatomaattien ja fetan kanssa.

Kinkkupannari (noin suurinpiirtein määriä)

7dl maitoa
4 munaa
1/2 dl oliiviöljyä
1/2tl suolaa
4 dl venhäjauhoja
palvikinkku kuutioita
mustapippuria
yrttejä

Sekoita kananmunat ensin maitoon. Lisää sitten suola, oliiviöljy sekä mausteet. Lisää lopuksi jauhot vähän kerrallaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan/pellille, ja ripottele kinkkukuutiot päälle. Paista pannaria 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti