sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tomaattikeitto

Monet lempireseptini olen löytänyt lukemalla Keittiöapinan blogia, tai nykyisemmin Lämmöllä Tehtyä-blogia. Tämä blogi on oikeastaan tutustuttanut minut ruokablogien maailmaan. Tämäkin resepti on siis kyseisestä blogista löydetty, ja kuuluu nykyään suosikkikeittoihini. Tämäkin keitto on nopea ja miellyttävä myös opiskelijabudjetin kannalta. Lämpimän ja itsetehdyn leivän kanssa keitto vain paranee.

Tomaattikeitto:
1 sipuli (olen käyttänyt usein punasipulia)
pari valkosipulin kynttä
2-3 punaista paprikaa
1 kurkku
50 g voita
5-6 dl tomaattimehua
suolaa
pippuria

Kuutioi vihannekset ja kuullota ja hauduta niitä runsaassa voissa noin 15-20 minuuttia. Älä anna ruskistua. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella. Lisää tomaattimehu, mausteet ja kiehauta. Tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti