Sain joululahjaksi Olgan Temosen keittokirjan Emäntänä Olga, jossa on aivan ihanien kuvien ja juttujen lisäksi myös herkullisia kasvis reseptejä. Kirja pääsi heti testiin ja sieltä ensimmiseksi kokeiluksi valikoitui punajuuripasta. Tosi nopeaa, helppoa ja herkullista. Jopa minulla, vannoutuneella lihansyöjällä vatsa täyttyi tosi hyvin, enkä edes kaipaillut lihaa annokseen.
Punajuuripasta (neljälle)
1 sipuli
6 pientä keitettyä punajuurta
25g voita
1dl kuohukermaa
suolaa
mustapippuria
Tuorepastaa, fetajuustoa ja basilikaa
Pilko sipuli ja raasta punajuuret. Kuullota sipulit voissa ja lisää sekaan sitten punajuuriraaste. Kuullota hetki, ja lisää sitten sekaan kerma ja mausteet ja anna hautua n.15min. Tarjoile punajuurikastike tuorepastan, murennetun fetajuuston ja tuoreen basilikan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti