Me molemmat miehen kanssa rakastetaan liharuokia, mutta molemmat voitaisiin hyvin tehdä muutoksia ruokavalioomme etenkin sitten kun rahatilanne on erilainen kuin opiskelijalla. Itse voisin hyvin jättää nämä tehotuotannolla kasvatetut jauhelihat ja kanasuikaleet hyllyyn, mikäli rahapussi sallisi esimerkiksi aina riistalihan oston niiden korvikkeeksi. Me molemmat haluaisimme myös syödä enemmän kalaa, mutta opiskelijabudjettia noudattaessa tulee helpommin valittua se kolmen euron jauhelihapaketti lohifileen sijaan. Oh well, nyt kuitenkin Lidlin lohitarjouksen inspiroimana tehtiin viikonloppuna uunilohta ja uunijuureksia. Nam! Tuli hyvää, vaikka aika perusmeiningillä mentiinkin ja vaikka itse sanonkin.
Tällainen uunilohi on tosi helppoa valmistaa, jopa tällaiselle minun kaltaiselleni tumpelolle kalan käsittelijälle. Isket vaan lohen uunivuokaan lötköttämään ja pyyhkäiset pinnan talouspaperilla hiukan kuivemmaksi. Pinnalle suolaa, sitruunamehua, sitruunapippuria, tilliä ja lopuksi vielä purkillinen Creme Bonjouria. Sitten vaan uuniin 200 asteeseen reiluksi 20 minuutiksi. Kalan voi vielä halutessaan koristella tuoreella tillillä.
Sydänpottu ei voi tietää muuta kuin hyvää |
Morrisonsin jälkeen käytiin vielä miehen kanssa Stokkan Herkussa vähän jälkkäriostoksilla. Siis täytyy sanoa että parasta suklaakakkua/piirakkaa hetkeen! Otin kakkutiskistä Missisippi Mudpie nimisen herkkupalan, jolle hintaa tuli 3,80. Pala oli iso ja herkullinen ja kotiin pyöräilyn jälkeen oli mahassa juuri sen verran jo tilaakin. Suosittelen maistamaan, mmmm!
Heaven in a box |
Takana piilottelee ihana kandikirjapino |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti