perjantai 28. lokakuuta 2011

Bruschetta-leipäset

Illalla (ainakin viikonloppuisin, miksikäs ei arkenakin) minusta on kiva napostella jotain pientä suolaista ja tänään ajattelin tehdä bruschetta-leipäsiä. Niitä voi sitten mussutella samalla kun katselee telkkaria.Nämä on ainakin tosi nopeita ja minusta myös aika makoisia.

Tänään ostin käyttämäni patongin ihan kaupasta, vaikka usein teen patongit itse tällä hyvällä Hellapoliisin ohjeella: http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/suolaiset-leivonnaiset/patongit-kolmella-tapaa.php

1 Patonki
1,5dl tomaattimurskaa
n.10 kpl tuoreita basilikan lehtiä
3-4 rkl oliiviöljyä(itse käytin sitruunalla maustettua oliiviöljyä)
valkosipulia murskattuna
suolaa
pippuria
1 mozzarella pallero viipaloituna

Levitä kaikki aineet viipaloiduille leiville ja paista 175 asteessa noin 10 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti