Pesto-mozzarella tahnaan sekoitin vain 3rkl pestoa, 1/2pkt fetaa, sekä n. 3dl turkkilaista jugurttia keskenään. Tahnan maustoin ripauksella mustapippuria. Katkarapuihin (ja avokadoihin) puristin päälle puolikkaan sitruunan mehun, ja pirskottelin päälle chilitahnaa. Päälle ripottelin hieman suolaa ja sitruunapippuria.
Kanan rintafileet marinoin mausteöljyssä (suola, pippuri, yrttejä) ja viipaloin suikaleiksi. Suikaleet pujotettiin kasteltuihin varrastikkuihin vuorotellen tomaattien kanssa. Vartaat paistuu 200 asteessa n. 15min.
Lohkotut perunat marinoitiin myös mausteöljyssä, jossa oli suolaa, sitruunapippuria, tuoretta rosmariinia, timjamia ja valkosipulirouhetta. Perunat paistuvat 200 asteessa n.30 min tai kunnes ne ovat saaneet kauniin paistopinnan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti